Kermis in Breukelen

Elk jaar in oktober is er een week lang kermis in Breukelen. Nu is Breukelen niet zo’n groot dorp en de kermis die hier neer strijkt is ook niet zo groot. Eigenlijk is de kermis best klein. Acht attracties, dan heb je het wel gehad. De kermis is ook netjes weggestopt op De Markt, die normaal gesproken als parkeerplaats dient. De kermis gebruikt de ene helft, de andere helft staat vol met geparkeerde auto’s. Al met al niet een heel inspirerende aanblik. Om het nog erger te maken helpt het weer ook niet altijd mee zo begin oktober. Als de zon schijnt en het is rustig herfstweer dan heeft de aanblik van suikerspin etende kinderen nog iets sfeervols. Maar als het bewolkt is, de wind waait en het regent dan ziet het er al snel neerslachtig uit. Een neerslachtige kermis.

Kermis-6.jpg
This entry was posted in Geen categorie, Locatie and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*